Particulieren

Je struikelt over spullen en stapels in huis en je verlangt naar meer ruimte in de kledingkast of op zolder. Regelmatig koop je iets nieuws omdat je niets meer kunt vinden. Het kan ook zijn dat je gaat verhuizen of de kinderen zijn de deur uit. Het is tijd om je huis op te ruimen, maar dat is niet altijd eenvoudig want je weet niet waar je moet beginnen, verliest het overzicht of je vindt het moeilijk om dingen weg te doen.

 

Dan wil ik als opruimcoach graag met je aan de slag gaan om je spullen uit te zoeken en te bepalen wat je wil houden en wat weg kan. Ik kan je helpen met het doorhakken van lastige knopen. We ordenen de spullen zodat jij je spullen weer eenvoudig terug kunt vinden. Hierdoor krijg je weer meer ruimte in kasten en in je huis en de klus waarop je tegenop zag is weer geklaard.

 

Spullen die niet meer gebruikt worden en weg mogen, kunnen dan weggebracht worden naar de Kringloop of te koop worden aangeboden.

Kleding opruimen

Kunnen de deuren van je kledingkast niet meer dicht en zitten de lades overvol? Heb je kledingstukken die je al jaren niet meer hebt gedragen of zelf waar zelfs nog een prijskaartje aan zit? Vaak heb je het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken omdat de goede kleding verstopt is. Ik kan je helpen om je kleding op te ruimen en weer gestructureerd op te bergen zodat je weer ziet wat je hebt.

Foto's organiseren

Foto’s zijn overal verspreid op diverse digitale apparaten zoals smartphones en digitale camera’s en hierdoor zijn ze vaak moeilijk terug te vinden. Naast de digitale foto’s heb je ook nog de analoge foto’s op diverse plekken liggen. Graag wil je alle foto’s overzichtelijk geordend hebben, hierbij kan ik je helpen. Samen bepalen we de criteria hoe je de foto’s geordend wil hebben. Daarna kan het sorteren beginnen, dit kunnen we samen doen maar ik kan dit ook bij mij thuis voor je doen. Als dit gereed is dan kan je zonder zoeken meteen van je foto’s genieten.

Boeken opruimen

Buigen je planken van je boekenkast door en je moet verder met stapelen op vloer, tafel of vensterbank? Dan is het tijd om een keer door je verzameling boeken heen te gaan. Ik kan je helpen om kritisch te kijken welke boeken je echt wilt bewaren en welke je misschien beter een tweede leven kunt geven. Een opgeruimde boekkast zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Neem contact met me op.

info@isabelle-professionalorganizer.nl

06 470 970 27