Virtual Organizing

Online Organizen Op afstand organiseren

Hulp nodig bij opruimen en organiseren in deze tijden van Corona? Dit kan met virtual organizing. We gaan samen aan de slag via een online video verbinding in plaats van dat ik bij jou thuis kom.

Met virtual organizing krijg je hulp op afstand. Tegelijkertijd werken we aan hetzelfde doel, jij op locatie en ik kijk en denk mee als professional organizer.  We pakken samen gestructureerd datgene aan wat georganiseerd moet worden. We hebben verbinding met elkaar via een online video verbinding.

Kan jij goed omgaan met de computer en telefoon? Ben je fysiek in staat om zelf op te ruimen en spullen af te voeren? Je hebt weinig tijd en je maakt liever korte afspraken? Dan is online organizing iets voor jou.

Virtual organizing kan ook ingezet worden als aanvulling op de 1-op-1 thuisbegeleiding.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek via videobellen bespreken we je wensen en knelpunten en maken het doel van je organiseren traject zo concreet mogelijk. Je laat me virtueel de plek zien waar je aan de slag wilt gaan. Op basis van dit gesprek bepalen we hoe we verder gaan. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Sessie

Tijdens onze werkafspraak kijk ik virtueel mee terwijl je aan de slag gaat met het van te voren afgesproken doel. Je kunt dan je vragen stellen en ik kan je voorzien van adviezen. Na afloop van deze sessie maken we een nieuwe afspraak  en bepalen we wat je in de tussentijd oppakt om te organiseren. Heb je in de tussentijd vragen dan kan je die stellen via mail of WhatsApp.

Meer informatie of een afspraak maken? Mail, app of bel me.

info@isabelle-professionalorganizer.nl

06 470 970 27