Zakelijk

De administratie hoopt zich op en ligt overal verspreid en ook in je mailbox zitten mails die opgepakt moeten worden. Je noteert je acties op verschillende takenlijsten (zowel digitaal als op papier) maar vergeet toch nog vaak iets. Je moet vaak zoeken naar spullen, documenten, facturen of e-mails want je vind het lastig om je werkomgeving op te ruimen. Hierdoor weet je niet meer wanneer actie ondernomen moet worden en achterstallige betalingen liggen op de loer. Je wordt onrustig als je denkt aan alle klussen die je nog moet doen.

Een rommelige administratie kost veel energie maar ook veel geld. Bonnen die je kwijt raakt waardoor de kosten voor je bedrijf niet aftrekbaar zijn. Facturen worden dubbel betaald of te laat dat kan leiden tot extra kosten. Zelfs al heb je een boekhouder voor je administratie is het goed om je administratie goed op orde te hebben.

Een professional organizer kan je helpen om je administratie en e-mail te ordenen en je tijdsbesteding beter in te richten. Het geeft je een rustig gevoel als weer alles op orde is. Ik kan je helpen door samen te kijken hoe we de papieren, mail, agenda en administratie kunnen ordenen. Is een actie noodzakelijk en wanneer, kan het weg of moet het bewaard blijven. Vervolgens wordt het gestructureerd opgeborgen op een manier die voor jou werkt zodat je alles kunt terug vinden. Je kan dan weer betere beslissingen nemen omdat je alle informatie op het juiste moment onder handbereik hebt. Een opgeruimd bureau, een opgeruimd hoofd!

Administratie

Staan al je bestanden, documenten en mail door elkaar en kun je het vaak niet meer terug vinden, dan is het tijd om je computer eens een keer goed op orde te brengen. Samen kunnen we aan de slag gaan om dit voor elkaar te krijgen. We bedenken een logische mappenstructuur, waarin we alle bestanden, documenten en mail ordenen zodat je weer alles eenvoudig kunt terugvinden. Daarnaast help ik je om te beslissen wat je wil houden en wat je weg wil gooien.

Heb je je papierwerk en/of bestanden gestructureerd dan weet je ook hoe je in de toekomst je nieuwe mail, bestanden of papierwerk moet bewaren. Hierdoor heb je weer rust in je hoofd omdat je de chaos de baas bent geworden.

Tijdsbesteding

De tijd vliegt voorbij en aan het eind van de dag heb je weer niet gedaan wat je van plan was. Herken je dit dan wordt het tijd om hier iets aan te doen. Het levert je rust en meer tijd op als je weet waar je je tijd aan besteedt en hoe je dit kunt structureren. Dit kunnen we samen doen door:

  • Het in kaart brengen van het huidige en gewenste bestedingspatroon
  • Prioriteiten te bepalen: wat is urgent en belangrijk
  • Tijd inruimen voor uit te voeren acties en taken
  • Rekening houden met ontspanning
  • Realistisch plannen
  • Overzicht krijgen in je agenda

Door het organiseren van je tijdbestedingen krijg je weer balans in de agenda en dagelijkse activiteiten, meer tijdswinst en rust in het hoofd.

Neem contact met me op.

info@isabelle-professionalorganizer.nl

06 470 970 27